Centrul Medical Artemis s-a deschis în luna noiembrie a anului 2008 din dorința de a oferi pacienților săi abord medical complet și complex, întrucât orice afecțiune, cu atât mai mult cu cât este una gravă, trebuie să beneficieze de atenția și îngrijirea medicală oferită de un grup de specialiști. Centrul Medical Artemis își desfășoară activitatea în baza acreditarilor și autorizațiilor obținute de la Ministerul Sănătatii, Autoritatea de Sănătate Publică Constanța și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța.

Acest proiect functioneaza avand la baza indelungata experienta medicala a unui grup de medici specialisti care beneficiaza, in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, de tehnologie medicala performanta, astfel incat pacientul sa se poata bucura de un act medical complet, cu un diagnostic precis si, poate cel mai important lucru, de faptul ca unele boli se pot ameliora si trata intr-un timp foarte scurt!

Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, Costea George, fondator al Centrului Medical Artemis

 

Centrul Medical Artemis are ca obiectiv obținerea celei mai bune stări de sănătate și confort pentru pacientii săi, oferind servicii medicale de calitate, corespunzătoare cerințelor standardelor internaționale, asigurate de către un personal medical competent, compus din medici primari și specialiști în domeniile Obstetrica-Ginecologie, ORL, Oftalmologie, Neuropsihiatrie, Chirurgie, Cardiologie, Endocrinologie, Reumatologie, Balneofizioterapie și Recuperare Medicală, Medicină Generală, Psihologie, Medicina Muncii, Stomatologie, Medicină de Laborator (Biochimie, Hematologie, Imunologie, Serologie, Bacteriologie), Ortopedie, Pediatrie.

Asistența medicală este realizată cu aparatură medicală modernă, în condiții optime de igiena și confort, într-o ambianță relaxantă și plăcută. Toate investigațiile și tratamentele efectuate în Centrul Medical Artemis sunt supuse regimului de confidențialitate. După consult și stabilirea diagnosticului, specialiștii noștri vor recomanda tratamentul adecvat, bazat pe cele mai moderne tehnici și intervenții terapeutice, paleta larga de teste și analize care pot fi efectuate ajutând hotărâtor terapeutul în stabilirea precisă și rapidă a diagnosticului.

Centrul Medical Artemis oferă și servicii de medicina muncii cu un standard de calitate ridicat, în conformitate cu noua legislație în vigoare pentru companii. Avantajul beneficiarului rezidă în faptul că oferim un pachet de servicii medicale complexe având posibilitatea, prin mijloace proprii, de a asigura toate investigațiile necesare scopului propus și de a completa aceasta gamă de servicii cu orice prestație medicală suplimentară în avantajul beneficiarului.

Pentru personalul navigant, Centrul Medical Artemis efectuează fișe de navigatori în cel mai scurt timp, în conformitate cu prevederile Conv. nr. 73/1946 privind examinarea medicală a navigatorilor, Conv. nr. 164/1987 privind protecția sănătății și îngrijirea medicala pentru navigatori.